Wat doe ik?

Leuk dat je benieuwd ben wat ik doe! In onderstaande video laat ik het kort zien. Als je meer wilt lezen over het hoe en waarom ik dat zou kunnen, lees dan nog even verder onder de foto.

1. Ik bedenk creatieve concepten voor stichtingen en bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een tijdschrift voor een jubileum, een social media plan voor jongeren, een nieuw product voor vrouwen zijn. Ook adviseer ik over het bereiken van nieuwe doelgroepen en marketing en communicatie. Ik kan bijvoorbeeld voor een jubileum een magazine maken maar ook een plan maken om meer pr te genereren.

2. Ik help vrouwelijke ondernemers met hun bedrijf door hen te adviseren over oa. hun businessplan, personal branding en social media. Ik bied een (kortdurend) traject aan waarin we gaan brainstormen en er aan het eind van het traject een praktisch uitvoerbaar plan ligt met veel ideeën.

watdoeik3

Waarom doe ik dit?

Mijn persoonlijke missie is het empoweren van meiden en vrouwen. Ik vind hen ongelooflijk krachtig en talentvol en zie veel vrouwen die zich laten tegenhouden door onzekerheden of schaamte. Ik wil hen helpen het beste uit zichzelf te halen om de wereld daarmee een beetje mooier te maken. Ik heb in de afgelopen jaren volop inhoudelijk aan deze missie gewerkt met het opzetten van Huis van Belle. Het was een ongelooflijke rollercoaster om een online platform groot te maken en een eigen tijdschrift te lanceren en te laten groeien. Een groot onderdeel van dit succes was en is onze social media strategie, de benadering van de doelgroep, mijn personal branding (gewoon het eerlijk vertellen van je verhaal, niets meer en niets minder) en het zien van kansen. Ik vond, naast het inhoudelijke werken, ook de creatieve en commerciële kant fantastisch en heb er veel van geleerd.

Afgelopen jaren werd ik vaak gevraagd door organisaties of personen om mijn mening of advies op dit gebied. Vaak had ik daar geen tijd voor maar het kriebelde wel. Ik vind het enorm leuk en ben er goed in om mee te denken, eerlijk mijn mening te geven en vooral creatieve concepten te bedenken. Met mijn bedrijf creëer ik de tijd om mijn ervaringen van de afgelopen jaren in te zetten voor organisaties en ondernemers en deel ik heel graag uit!

Testimonials 

annesaraAnne Sara Verloop, illustrator:

Eline Hoogenboom is voor mijn bedrijf van onschatbare waarde. Dit door de combinatie van haar kennis en ervaring op vele vlakken. Ze is een erg prettige sparringpartner, kan zich enorm goed verplaatsen en heeft (praktische) adviezen die meteen toe te passen zijn. Ik zie vrijwel altijd positieve resultaten wanneer ik haar raad opvolg. Ik heb haar leren kennen als enthousiast, meedenkend en weet goed te motiveren om direct aan de slag te gaan. Naast dat ze is Eline gedegen raad geeft, is ze ook een warm persoon, werkelijk geïnteresseerd en prettig in de omgang. Ik kan dan ook niet anders dan haar absoluut aanbevelen! :)

margarethaMargaretha de Haan, communicatieadviseur Royal Jongbloed:

De workshop social media & personal branding die Eline gaf op onze auteursdag, was een groot succes! Eline heeft onze auteurs helemaal enthousiast gemaakt om lekker actief te zijn op Twitter, Facebook en Instagram. Niet alleen met een goed verhaal, maar ook met mooie voorbeelden, beelden en handige tips.

sonjaSonja Nagtegaal, eigenaar Sonja Massage & Coaching:

Met een aantal rake vragen weet Eline precies tot de kern van mijn droom te komen. Ze heeft me geholpen om mijn missie te verwoorden en concrete ideeën voor promotie en ontwikkeling aangedragen. Uit alles blijkt haar ervaring met het in de markt zetten van een nieuw concept. Ik ben blij met haar tips en adviezen. Na ons gesprek heb ik nu een plan waarin duidelijke stappen staan om mee aan de slag te gaan. Maar bovenal heeft haar enthousiasme me gesterkt in het geloven in mijn missie en droom!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur even een mailtje, vind ik leuk! En volg me op twitter en instagram want daar post ik regelmatig updates en linkjes naar interessante blogs!

De video is gemaakt door Liefs Lauri Videography / Foto: Annemieke Heller