Advies

Ondernemen is superleuk, een girlboss zijn nog veel leuker! Waarom? Omdat ‘wij vrouwen’ zo onwijs veel talent en creativiteit hebben en vrouwen onderling elkaar enorm kunnen versterken. Toch zie ik dat veel vrouwelijke ondernemers het moeilijk vinden het beste uit zichzelf te halen. Ze hebben vaak moeite hun sterke punten van zichzelf te benoemen, laat staan die in te zetten op social media om aan hun personal branding te werken. Vrouwelijke ondernemers zijn vaak zo creatief dat ze de zakelijke kant weleens vergeten. Terwijl het zo leuk is om jezelf doelen te stellen: wat wil ik bereiken, hoeveel omzet wil ik aan het eind van het jaar hebben, wat heb ik nodig om de huur te kunnen betalen? Dat zijn relevante en ook echt leuke vragen om jezelf te stellen!

personalbranding

Ik bied een traject aan waarin ik met jou als ondernemer brainstorm, je heel veel vragen stel, help doelen te stellen en uiteindelijk een praktisch uitvoerbaar plan met superveel tips presenteer waar je echt mee aan de slag kunt. We gaan aan de slag met je businessplan, je social media, je doelen, je personal branding en maken alles echt concreet zodat je snel resultaat ziet. Ik geniet zelf ook enorm van zulke trajecten omdat het samen brainstormen en sparren een heel creatief proces is waar je superveel energie van krijgt en met veel plezier (weer) aan de slag gaat. Ik heb al een aantal van zulke trajecten gedaan en deze ondernemers om hun reactie gevraagd:

sifrabekxSifra Bekx, eigenaar Jes Music:

Creatief, praktisch, doelgericht en heel gezellig. Zo was mijn adviestraject bij Eline. Eline heeft mij geholpen om concrete doelen te stellen voor de toekomst van mijn onderneming JES music. Ik kwam met wat ideeën binnen en ging aan het einde van de dag naar huis met een jaarplan en een complete contentplanning. Eline heeft zich helemaal ingeleefd in mijn business en ze weet met haar ideeën aan te sluiten bij de gewenste groei die ik met JES music wil gaan maken. Ze is daarnaast een echte bemoediger die je helpt om met trots te kijken naar wat je al bereikt hebt en waar je naartoe wilt gaat. Echt een aanrader! 

annesaraAnne Sara Verloop, illustrator:

Eline Hoogenboom is voor mijn bedrijf van onschatbare waarde. Dit door de combinatie van haar kennis en ervaring op vele vlakken. Ze is een erg prettige sparringpartner, kan zich enorm goed verplaatsen en heeft (praktische) adviezen die meteen toe te passen zijn. Ik zie vrijwel altijd positieve resultaten wanneer ik haar raad opvolg. Ik heb haar leren kennen als enthousiast, meedenkend en weet goed te motiveren om direct aan de slag te gaan. Naast dat Eline gedegen raad geeft, is ze ook een warm persoon, werkelijk geïnteresseerd en prettig in de omgang. Ik kan dan ook niet anders dan haar absoluut aanbevelen! 

sonjaSonja Nagtegaal, eigenaar Sonja Massage & Coaching:

Met een aantal rake vragen weet Eline precies tot de kern van mijn droom te komen. Ze heeft me geholpen om mijn missie te verwoorden en concrete ideeën voor promotie en ontwikkeling aangedragen. Uit alles blijkt haar ervaring met het in de markt zetten van een nieuw concept. Ik ben blij met haar tips en adviezen. Na ons gesprek heb ik nu een plan waarin duidelijke stappen staan om mee aan de slag te gaan. Maar bovenal heeft haar enthousiasme me gesterkt in het geloven in mijn missie en droom!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur even een mailtje, vind ik leuk! En volg me op twitter en instagram want daar post ik regelmatig updates en linkjes naar interessante blogs!

WEB-EH-Instagram-quotes-02

Foto's: Annemieke Heller